Coachkaarten Positieve Leefstijlverandering

Op een inspirerende, visuele en wetenschappelijk onderbouwde manier in gesprek over gedragsverandering

Ingrid Steenhuis & Wil Overtoom

ISBN 978-90-9032606-1 NUR 860 Eerste druk 2020

Prijs: 42,50 (incl btw)

coachkaarten Positieve Leefstijlverandering
coachkaarten Positieve Leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering helpt mensen om zich energiek en gezond te voelen. Het coachen van mensen naar een gezonde leefstijl is leuk, maar ook uitdagend. Het veranderen van gedrag is immers niet gemakkelijk. Deze coachkaarten helpen jou als coach om evidence-based inzichten over leefstijl en gedrag op een gemakkelijke manier toe te passen, op weg naar een succesvolle leefstijlverandering van jouw coachee.

De coachkaarten geven de mogelijkheid om op een laagdrempelige, visueel aantrekkelijke, en wetenschappelijk onderbouwde manier in gesprek te gaan over leefstijlverandering, motivatie, de rol van de sociale omgeving, de weerstanden die kunnen optreden bij gedragsverandering en het omgaan met terugval.

De coachkaarten zijn geschikt voor iedereen die mensen begeleidt bij een leefstijlverandering, waaronder leefstijlcoaches, diƫtisten, en andere zorgprofessionals.

Ingrid Steenhuis is hoogleraar Preventie aan de Vrije Universiteit. Samen met Wil Overtoom heeft zij Brickhouse Academy opgericht, voor de vertaling van wetenschap over leefstijl- en gedragsverandering naar de praktijk. Wil Overtoom is opleidingsdirecteur van Brickhouse Academy en LeefstijlCoach Academy.

coachkaarten Positieve Leefstijlverandering
coachkaarten Positieve Leefstijlverandering